Tour de Chant OSF 2018

De Tour de Chant OSF is een liedjesprogramma voor Amsterdamse ouderen in Amsterdamse verzorgingshuizen, buurthuizen, huizen van de wijk, bibliotheken en overige ontmoetingscentra voor ouderen. De uitvoeringen vinden in de ochtend of middag plaats. De toegang is openbaar en in principe gratis (afhankelijk van de gewoonten van de locatie).

Op het programma staat een ruim twee uur durend liedjesprogramma waarin circa vijf à zes deelnemers van het Ouderen Songfestival onder begeleiding van artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk hun repertoire ten gehore brengen.

De afgelopen jaren heeft Stichting JAM het concept met succes diverse keren uitgevoerd in een aantal Amsterdamse tehuizen. Dankzij een subsidie van de Gemeente Amsterdam is het dit jaar mogelijk de Tour de Chant OSF op grotere schaal te organiseren: frequenter, verspreid over geheel Amsterdam en in meer uiteenlopende locaties.

De Tour de Chant OSF 2018 vindt plaats in de maanden juni tot en met september 2018. Data en locaties worden binnenkort hier bekend gemaakt.

Wilt u een Tour de Chant in uw locatie?
Stuur een e-mail of bel: info@ouderensongfestival.nl / 020 - 622 01 83.U kunt ons vinden op social media:

Voor meer informatie of specifieke vragen, neem contact op met ons.
 •  info@ouderensongfestival.nl
 •  telefoon: 020-622 01 83
Het Ouderen Songfestival is een activiteit van Stichting JAM
Webmaster