Ouderen Songfestival 2017

Al ruim voor de zomer waren de voorbereidingen in volle gang: data geprikt, locaties vastgelegd, kandidaten geregistreerd. Nu de zomervakantie voor velen ten einde is, is het evenement op zondagmiddag 3 september van start gegaan. Met de eerste voorronde in een uitpuilende zaal in het Amsterdamse Leo Polakhuis.

De gehele maand september en zelfs de eerste week van oktober staat in het kader van de voorrondes van het Ouderen Songfestival 2017. Daarna volgen al snel de halve finales en de Grande Finale.

Dit zangfestival is een vrijplaats voor 55+ers die hun muzikale talent graag willen delen met anderen, met collega-zangers én met publiek. Die het podium op willen. Die hun talent willen etaleren en uitbouwen. Die met hun optredens laten zien dat ouder worden eerder meer dan minder mogelijkheden met zich meebrengt!

Het Ouderen Songfestival bestaat al meer dan 25 jaar. Ontstaan in de tijd dat de huidige 55+ers nog jonkies waren en aan het begin van hun carrière stonden. Inmiddels is de jonge generatie van weleer opgegroeid, volwassen geworden en muzikaal gerijpt. Aan die generatie biedt het Ouderen Songfestival een podium!


Kijk de live registratie van het Ouderen Songfestival 2016 op YouTube


Het Ouderen Songfestival wordt georganiseerd door Stichting JAM en is mogelijk dankzij Gemeente Amsterdam DWZS, RCOAK, Gemeente Zaanstad, Fonds Sluyterman van Loo, Algemeen Thuiszorg Bureau, Aan de Amstel Evenementen en Produkties BV.


U kunt ons vinden op social media:

Voor meer informatie of specifieke vragen, neem contact op met Jos van Duijn.
 •  info@ouderensongfestival.nl
 •  telefoon: 020-6220183
Het ouderensongfestival is een activiteit van stichting JAM
Webmaster