Ouderen Songfestival 2017 ..

De voorbereidingen zijn in volle gang: data zijn geprikt, locaties vastgelegd, de inschrijvingen komen binnen. Na de zomer, als iedereen uitgerust en opgeladen weer terug is van vakantie, gaat het evenement van start. De gehele maand september zal in het kader staan van de voorrondes van het Ouderen Songfestival 2017. Nog vier maanden om naar dit evenement toe te werken.

Een festival voor 55+ers die hun muzikale talent graag willen delen met anderen, met collega-zangers én met publiek. Die het podium op willen. Die hun talent willen etaleren en uitbouwen. Die met hun optredens laten zien dat ouder worden eerder meer dan minder mogelijkheden met zich meebrengt!

Het Ouderen Songfestival bestaat al meer dan 25 jaar. Ontstaan in de tijd dat de huidige 55+ers nog jonkies waren en aan het begin van hun carrière stonden. Inmiddels is de jonge generatie van weleer opgegroeid, volwassen geworden en muzikaal gerijpt. Aan die generatie biedt het Ouderen Songfestival een podium!


Kijk de live registratie van het Ouderen Songfestival 2016 op YouTube


Het Ouderen Songfestival wordt georganiseerd door Stichting JAM en is mogelijk dankzij Gemeente Amsterdam DWZS, RCOAK, Gemeente Zaanstad, Fonds Sluyterman van Loo, Aan de Amstel Evenementen en Produkties BV.U kunt ons vinden op social media:

Voor meer informatie of specifieke vragen, neem contact op met Jos van Duijn.
 •  info@ouderensongfestival.nl
 •  telefoon: 020-6220183
Het ouderensongfestival is een activiteit van stichting JAM
Webmaster