Data en locaties 2017 bekend!
Over een aantal maanden, na de tweede halve finale op 22 oktober 2017, verschijnen hier de namen van de finalisten 2017. Zij zullen, net als de finalisten uit voorgaande jaren, tijdens 'De Grande Finale' op de planken van het DeLaMar Theater staan. Deze vindt dit jaar op zaterdagmiddag 18 november plaats.

Maar we beginnen met de voorrondes! De eerste valt op zondagmiddag 3 september, de laatste op donderdagmiddag 5 oktober. Er zijn er maar liefst tien, verspreid over het gehele land. Dit jaar zelfs een voorronde in Limburg!

Benieuwd naar data en locaties? Klik rechts op deze pagina op 'Voorrondes'.
Wilt u meedoen? Vul dan eerst het inschrijfformulier in. Dit kan digitaal door te klikken op 'inschrijfformulier' (rechterzijde deze pagina). Vergeet niet in het vakje 'Vermeldenswaardige zaken' te noteren waar en wanneer u in de voorronde wilt staan. Vul het formulier volledig in en klik op 'stuur op'.

Kennismaking Ouderen Songfestival 2017
Dinsdag 8 augustus 2017. Nog niet eens half 10, maar de eerste 55+-ers druppelen al binnen in Muziekschool Amsterdam Noord. Zowel oude bekenden als nieuwkomers, popelend om hun nummer ten gehore te brengen. Koffie, koek, Kees, eerst een moment van ontspanning. Dan, klokslag 10 uur zit pianist en muzikaal leider Kees achter de vleugel en staat de eerste deelnemer ernaast. De een na de ander zingt zijn/haar lied en laat zich de begeleiding en aanwijzingen van Kees welgevallen. De gehele dag is het een komen en gaan van zangers en zangeressen. Een vruchtbare dag, zowel voor de deelnemers als voor de organisatie van het Ouderen Songfestival. Klip en klaar, de tijdens de Kennismaking verschenen zangtalenten hebben een niveau waarop menig jongere zanger/zangeres jaloers kan zijn. De jury zal het zwaar krijgen!
klik hier voor de foto's van de kennismaking

Binnen enkele weken worden per voorronde de namen van alle deelnemers en juryleden bekend gemaakt. Houd de website in de gaten!U kunt ons vinden op social media:

Voor meer informatie of specifieke vragen, neem contact op met Jos van Duijn.
 •  info@ouderensongfestival.nl
 •  telefoon: 020-6220183
Het ouderensongfestival is een activiteit van stichting JAM
Webmaster